Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesülete

ELNÖKI KÖSZÖNTŐ


Kedves Hölgyek és Urak!

A Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesülete nevében köszöntöm Önöket. Úgy gondolom, mindannyiunk felelőssége, hogy a kapott talentumokat a lehető legmegfelelőbb módon kamatoztassuk, értéket teremtsünk és közvetítsünk, akár a családban, akár a hivatásban vagy épp társadalmi szerepvállalás útján.

Hiszem, hogy egyesületünk méltó közösséget jelent a menedzserasszisztensek, személyi titkárok, irodavezetők, titkárok és titkárnők számára, hiszen nagy mértékben hozzájárul személyes és szakmai kompetenciáik fejlesztéséhez, a kapcsolati tőke növeléséhez és nem utolsó sorban a nemzetközi szintű tapasztalatcseréhez.

Hozzánk tartozni presztizs és egyben öröm; tudatos döntés egy pozitív és professzionális szakmai érték-közösség mellett, melynek formálásához mindenki hozzá tud járulni, így Önök is.

Mindenki tehetséges valamiben; mindenki tud valamit hozzáadni a világhoz; mindenki ki tudja hozni magából a legtöbbet, csak akarni kell és cselekedni. Örömmel látunk egyesületünk tagjai között minden Hölgyet és Urat, akiknek nemcsak munkaköre, hanem hivatása a vezetők melletti asszisztencia és éppúgy szívesen látjuk a pártoló tagként hozzánk tartozni akarókat.

A közeli találkozásban bízva üdvözlöm Önöket:

S.Nádas Ágnes

elnök

Letölthető anyagok