Kihelyezett tréningek

KIHELYEZETT TRÉNINGEK

“SELF-BRANDING ÉS PROTOKOLL”

„Egy percnyi viselkedés felér ezernyi hírnévvel…”

Nem véletlenül választottuk e régi japán közmondást ajánlatunk mottójául. Köztudott tény, hogy az aktív és passzív viselkedéskultúra elemek helyes használatával keltett első pozitív benyomás, az üzletfél tisztelete, a helyes szóbeli és írásbeli kommunikáció képessége megalapozza a későbbi szakmai, emberi kapcsolatokat, a tárgyalások sikeres kimenetelét, illetve azok pénzben is mérhető eredményeit.

Az Európai Protokoll- és Asszisztens Képző Központ Magyarországon egyedülálló formában teszi elérhetővé a viselkedéskultúra és protokoll témájú tréningjeit azon cégek, hivatalok, szervezetek számára, akiknek fontos, hogy mind munkatársaik, mind közép- és felsővezetőik kifogástalan megjelenésükkel, viselkedésükkel hozzájáruljanak az általuk képviselt cég/hivatal pozitív arculatához és mind hazai, mind nemzetközi környezetben elismerésre tehessenek szert.

KINEK AJÁNLJUK ?

 • Cégek, hivatalok, intézmények munkatársai számára,
 • Felső- és középvezetők számára, akár egyénileg, magánórák keretében is,
 • Szervezetek, szakmai csoportok, egyéb érdeklődők számára

OKTATÓINK

Oktatóink között olyan elismert diplomaták, hivatásos protokoll szakemberek, stílustanácsadók, közigazgatási területen aktív vezetők szerepelnek, akiknek neve garanciát jelent a tréningek színvonalára. Felbecsülhetetlen gyakorlati tudásukkal, hiteles fellépésükkel, közvetlen előadásmódjukkal számos referenciát tudhatnak a hátuk mögött.

TÉMÁINK

 • VISELKEDÉSKULTÚRA NAPJAINKBAN
  (köszönéstől az elektronkius levelezésig, étkezési kultúra, viselkedés társasági eseményeken, gasztronómiai alapismeretek stb.)
 • ÜZLETI PROTOKOLL
  (az üzleti kapcsolattartás szabályai, megjelenéskultúra, tárgyalástechnika, protokoll alapismeretek, viselkedés társasági eseményeken stb.)
 • PROTOKOLL ÉS DIPLOMÁCIAI PROTOKOLL ALAPISMERETEK
  (rangsor, ültetésrend, zászlóhasználat, viselkedés protokolláris eseményeken, a szóbeli- és írásbeli érintkezés szabályai stb.)
 • KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGEK, ÖNMENEDZSELÉS
 • MÉDIA- ÉS KÖZSZEREPLÉS
 • CSAPATÉPÍTÉS
  (csak játékokkal vagy protokollszakmai témával kombináltan)

RUGALMASSÁG

Tréningjeink megrendelhetőek önállóan vagy beépíthetőek modulként is egy-egy szakmai tréning keretében, mintegy felfrissülést kínálva a nehéz témák közepette.

Akár az alapinformációk elsajátítása a cél, akár a már meglévő ismeretek bővítése, felfrissítése, tekintsen elkötelezett Partnernek bennünket !

Kérjük, hogy kihelyezett tréningeinkkel kapcsolatos igényét az europrotokoll@europrotokoll.hu e-mail címen szíveskedjék jelezni !

CSAPATÉPÍTÉS

E képzési forma felejthetetlen élményt nyújt a résztvevőknek, ugyanakkor hasznos ismeretszerzésre is lehetőséget adhat. Trénereink – akár szimplán játékos feladatokkal, akár szakmai információk átadásával kombináltan – fergeteges hangulatot teremtenek, motiválnak és közösséget építenek.

Megbízóink igényeihez mérten szervezünk modulként beépíthető félnapos, egy vagy több napos tréningeket, akár teljeskörű kiegészítő szolgáltatással is, mint pl. helyszín, szállás, vendéglátás, fakultatív programok (borkóstolás, sportprogram stb. ) biztosítása.

PROTOKOLL MAGÁNÓRÁK

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG
SZEMÉLYRE SZABOTT, DISZKRÉT TANÁCSADÁS

 • Nagyon elfoglalt?
 • Csak meghatározott idősávokban tud időt fordítani az ismeretek elsajátítására?
 • Előre kiszámíthatatlan a napirendje és azonnali segítségre van szüksége?
 • A megosztott információ természeténél fogva szigorúan bizalmas?
 • Célirányosan, személyes tanácsadás keretében szeretne felkészülni?
 • Az Önnek legalkalmasabb körülmények között, nem mások előtt szeretné kérdéseit feltenni?

Minden, amit tudni szeretne a protokollról, de….

HA

~Önnek beosztása / pozíciója miatt nincs lehetősége részt venni a hagyományos, egész napos vagy több szemeszteres közösségi képzéseken;

~célirányosan egy konkrét eseményre, programra, utazásra készül;

~a megosztott információ szigorúan bizalmas kezelésére van szükség;

úgy az Ön által igényelt időpontban (akár munkaidőn túl vagy hétvégén) a nyilvánosság teljes kizárásával az előre egyeztetett helyszínen lehetősége nyílik személyre szabott, diszkrét tanácsadást igénybe venni protokoll magánórák keretében, egyedi megbízási szerződéssel, titoktartási záradékkal.

Magánóráinkat kifejezetten ajánljuk vezetői vagy közszereplői pozíciót közeljövőben betöltők, illetve azt már gyakorlók számára. Az órákat a megbízó közvetlenül egyezteti az oktatóval.

Akár alapinformációk elsajátítása a cél, akár már a meglévő ismeretek bővítése, felfrissítése, tekintsen elkötelezett Partnernek bennünket !

Kérjük, hogy a protokoll magánórákkal kapcsolatos igényét az europrotokoll@europrotokoll.hu e-mail címen szíveskedjék jelezni !