Céges tréningek, magánórák

TEMATIKUS TRÉNINGEK

 • „Állami, diplomáciai és üzleti protokoll”
 • „Nemzetközi protokoll és intézményi kapcsolatok”
 • „Professzionális rendezvényszervezés”

 Jelentkezés és regisztráció

Állami, diplomáciai és üzleti protokoll

A minimális csoportlétszám alatti jelentkezés esetén felajánljuk a magánóra keretében, intenzívebb ütemezésű, azonos tartalom – rövidebb időtartam alatti megvalósítást.

Képzés időtartama:  1 teljes nap, 8 tanóra, 1 tanóra = 45 perc.

Tantárgyak, témák: üzleti protokoll alapismeretek; betekintés az állami és diplomáciai protokoll világába; a nemzetközi hivatali és üzleti kapcsolatok írott és íratlan szabályai, a hiteles kommunikáció alapjai.


Nemzetközi protokoll és intézményi kapcsolatok

A minimális csoportlétszám alatti jelentkezés esetén felajánljuk a magánóra keretében, intenzívebb ütemezésű, azonos tartalom – rövidebb időtartam alatti megvalósítást.

Képzés időtartama:  2 alkalom, 16 óra, 1 tanóra = 45 perc.

Tantárgyak, témák: nemzetközi protokoll alapismeretek; betekintés az üzleti, állami és diplomáciai protokoll világába; interkulturális kommunikáció; verbális és nonverbális kommunikáció nemzetközi aspektusai; nemzetközi rendezvények és szervezetek protokollja


Professzionális rendezvényszervezés

A minimális csoportlétszám alatti jelentkezés esetén felajánljuk a magánóra keretében, intenzívebb ütemezésű, azonos tartalom – rövidebb időtartam alatti megvalósítást.

Képzés időtartama:  4 alkalom, 32 óra, 1 tanóra = 45 perc

Tantárgyak, témák: Rendezvényszervezési, vendéglátási, és protokoll alapismeretek; rendezvénymarketing; betekintés az állami és diplomáciai protokoll világába; konferenciák; vállalati/hivatali rendezvények sajátosságai; verbális és nonverbális kommunikáció alapjai


Jelentkezés és regisztráció


Amennyiben a minimális létszám miatt a képzések nem kerülnek elindításra, a képzési díj teljes összegét visszautaljuk. Amennyiben a résztvevő a jelentkezési határidőn túl vagy a képzés megkezdését követően részvételét lemondja, úgy  a képzési díja visszafizetni sajnos nem áll módunkban, viszont egy másik időpontban induló képzésbe a díj beszámítható. 

Az oktatók és az oktatóhelyszínek változtatásának jogát fenntartjuk.

TOVÁBBI CÉGES KÉPZÉSEK

1. PROGRAM: “SELF-BRANDING ÉS PROTOKOLL”

A hiteles személyes márkaépítés protokollja

„Egy percnyi viselkedés felér ezernyi hírnévvel…”

Nem véletlenül választottuk e régi japán közmondást ajánlatunk mottójául. Köztudott tény, hogy az aktív és passzív viselkedéskultúra elemek helyes használatával keltett első pozitív benyomás, az üzletfél tisztelete, a helyes szóbeli és írásbeli kommunikáció képessége megalapozza a későbbi szakmai, emberi kapcsolatokat, a tárgyalások sikeres kimenetelét, illetve azok pénzben is mérhető eredményeit.

Az Európai Protokoll- és Rendezvényszervező Központ Magyarországon egyedülálló formában teszi elérhetővé a viselkedéskultúra és protokoll témájú tréningjeit azon cégek, hivatalok, szervezetek számára, akiknek fontos, hogy mind munkatársaik, mind közép- és felsővezetőik kifogástalan megjelenésükkel, viselkedésükkel hozzájáruljanak az általuk képviselt cég/hivatal pozitív arculatához és mind hazai, mind nemzetközi környezetben elismerésre tehessenek szert.

A képzés programja letölthető itt
Beszámoló 1 napos céges tréningről itt:
 Kihelyezett Self-branding és protokoll tréning

2. PROGRAM: “HITELESSÉG, KOMMUNIKÁCIÓ ÉS PROTOKOLL

1 napos szuperintenzív szakmai képzés

Ezt a képzést azoknak a cégeknek ajánljuk, amelyek a  hiteles viselkedéskultúra és kommunikáció mellett munkatársaik számára további releváns szakprotokoll ismereteteket kívánnak biztosítani maximális Idő- és költséghatékonyság mellett.

A  tervezett program tartalmazza az alapozó ismereteket, emellett hangsúlyosan kitér az üzleti- mellett állami, a diplomáciai protokoll világában érvényes szabályzókra és eseménykre, valamint bemutatja a nemzetközi protokoll sajátosságait, és szól a vallásprotokollban tapasztalható restrikciókról, ünnepekről, étkezési előírásokról egyaránt.

A képzés 1 napos szuperintenzív, ebből kifolyólag meglepően információgazdag és lendületes tempóban valósul meg. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezzel együtt a tartalom könnyen abszolválható a világos és logikus felépítésnek köszönhetően, ahol az elméletet gyakorlati példáksegítségével, illetve korábbi szakmai tapasztalatok  megosztásával mindenki számára érthetően és értelmezhetően oktatjuk.

A képzés programja letölthető itt

Természetesen a kihelyezett programok a cégek, intézmények igényeinek megfelelően rugalmasan, akár több napos képzés keretében is megvalósíthatók.

KINEK AJÁNLJUK?

 • Cégek, hivatalok, intézmények munkatársai számára,
 • Felső- és középvezetők számára, akár egyénileg, magánórák keretében is,
 • Szervezetek, szakmai csoportok, egyéb érdeklődők számára

OKTATÓINK

Oktatóink között olyan elismert diplomaták, hivatásos protokoll szakemberek, stílustanácsadók, közigazgatási területen aktív vezetők szerepelnek, akiknek neve garanciát jelent a tréningek színvonalára. Felbecsülhetetlen gyakorlati tudásukkal, hiteles fellépésükkel, közvetlen előadásmódjukkal számos referenciát tudhatnak a hátuk mögött.

TÉMÁINK

 • VISELKEDÉSKULTÚRA NAPJAINKBAN
  (köszönéstől az elektronkius levelezésig, étkezési kultúra, viselkedés társasági eseményeken, gasztronómiai alapismeretek stb.)
 • ÜZLETI PROTOKOLL
  (az üzleti kapcsolattartás szabályai, megjelenéskultúra, tárgyalástechnika, protokoll alapismeretek, viselkedés társasági eseményeken stb.)
 • PROTOKOLL ÉS DIPLOMÁCIAI PROTOKOLL ALAPISMERETEK
  (rangsor, ültetésrend, zászlóhasználat, viselkedés protokolláris eseményeken, a szóbeli- és írásbeli érintkezés szabályai stb.)
 • KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGEK, ÖNMENEDZSELÉS
 • MÉDIA- ÉS KÖZSZEREPLÉS
 • CSAPATÉPÍTÉS
  (csak játékokkal vagy protokollszakmai témával kombináltan)

RUGALMASSÁG

Tréningjeink megrendelhetőek önállóan vagy beépíthetőek modulként is egy-egy szakmai tréning keretében, mintegy felfrissülést kínálva a nehéz témák közepette.

Akár az alapinformációk elsajátítása a cél, akár a már meglévő ismeretek bővítése, felfrissítése, tekintsen elkötelezett Partnernek bennünket.

Kérjük, hogy kihelyezett tréningeinkkel kapcsolatos igényét az europrotokoll@europrotokoll.hu e-mail címen szíveskedjék jelezni.

CSAPATÉPÍTÉS

E képzési forma felejthetetlen élményt nyújt a résztvevőknek, ugyanakkor hasznos ismeretszerzésre is lehetőséget adhat. Trénereink – akár szimplán játékos feladatokkal, akár szakmai információk átadásával kombináltan – fergeteges hangulatot teremtenek, motiválnak és közösséget építenek.

Megbízóink igényeihez mérten szervezünk modulként beépíthető félnapos, egy vagy több napos tréningeket, akár teljeskörű kiegészítő szolgáltatással is, mint pl. helyszín, szállás, vendéglátás, fakultatív programok (borkóstolás, sportprogram stb. ) biztosítása.

PROTOKOLL MAGÁNÓRÁK

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG
SZEMÉLYRE SZABOTT, DISZKRÉT TANÁCSADÁS

 • Nagyon elfoglalt?
 • Csak meghatározott idősávokban tud időt fordítani az ismeretek elsajátítására?
 • Előre kiszámíthatatlan a napirendje és azonnali segítségre van szüksége?
 • A megosztott információ természeténél fogva szigorúan bizalmas?
 • Célirányosan, személyes tanácsadás keretében szeretne felkészülni?
 • Az Önnek legalkalmasabb körülmények között, nem mások előtt szeretné kérdéseit feltenni?

Minden, amit tudni szeretne a protokollról, de….

HA

~Önnek beosztása / pozíciója miatt nincs lehetősége részt venni a hagyományos, egész napos vagy több szemeszteres közösségi képzéseken;

~célirányosan egy konkrét eseményre, programra, utazásra készül;

~a megosztott információ szigorúan bizalmas kezelésére van szükség;

úgy az Ön által igényelt időpontban (akár munkaidőn túl vagy hétvégén) a nyilvánosság teljes kizárásával az előre egyeztetett helyszínen lehetősége nyílik személyre szabott, diszkrét tanácsadást igénybe venni protokoll magánórák keretében, egyedi megbízási szerződéssel, titoktartási záradékkal.

Magánóráinkat kifejezetten ajánljuk vezetői vagy közszereplői pozíciót közeljövőben betöltők, illetve azt már gyakorlók számára. Az órákat a megbízó közvetlenül egyezteti az oktatóval.

Akár alapinformációk elsajátítása a cél, akár már a meglévő ismeretek bővítése, felfrissítése, tekintsen elkötelezett Partnernek bennünket !

Kérjük, hogy a protokoll magánórákkal kapcsolatos igényét az europrotokoll@europrotokoll.hu e-mail címen szíveskedjék jelezni !