<h1 class="entry-title">Category: Médiamegjelenés / Rólunk írták</h1>
09 ápr

Interjú a Wellis Magazinban

A tudás felelősség, megosztása kötelesség
2020. április 6.
Szerző: Gaál Ryta
A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban nyílt meg hazánk első diplomácia- és protokolltörténeti időszaki kiállítása. A tárlat, valamint a bemutatásra szánt műtárgyak gyűjtési munkálatai a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezet alapító elnökének ötlete és kezdeményezése nyomán indultak el 2019 tavaszán. Ennek kapsán beszélgettem diplomáciáról és protokoll munkáról, Hossó Nikoletta címzetes egyetemi docens, a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetenek Elnökével….
08 ápr

VIDE ET CREDE

Állandó protokoll rovat a Bespoke Magazinban
2020. április 5.

Első, az idő és a pontosság fogalmáról szóló cikkünk bevezetőjében a forráskritikai érzék jelentőségéről írtunk, mely ma, a digitalizáció, illetve a Big Data uralta világunkban, különösen ezen vészterhes időkben, ahol az előírt „social distancing” jegyében minden társasági és hivatalos kapcsolatot igyekszünk kizárólag online tartani, talán fontosabb, mint valaha. És nem csupán az üzleti életben.

A teljes cikk: https://bespokemagazin.hu/illem-jellem/vide-et-crede

05 ápr

NINCS MEGÁLLÁS! 2020-ban is a Diplomata Magazinban

A Diplomata Magazin márciusi számában hazánk első Protokoll és diplomácia kiállításáról, a februári Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete szakmai napjának előadásáról B. Lawani Alex és Nagy József tolmácsolásában, Czinege Tamás gasztroshowman által bemutatkozó Essence Delicatesről, valamint az NPRSZ és a Gróf Széchenyi Család Alapítvány között született együttműködési megállapodásról is olvashatunk nyomtatva, és online is a Diplomata Magazin oldalán:

www.diplomatamagazin.hu

Köszönjük a megjelenést!

02 Már

Megjelenés az MTVA csatornáin

Február 28.-án 10.30-kor a Kossuth Rádióban Hossó Nikoletta beszélegetett a verbalitásról, 11 órakor az MTVA Életkor c. műsorában volt látható a múlt héten rögzített beszélgetés az NPRSZ közös szervezésében megvalósult Protokoll és diplomácia kiállításról Török Róberttel a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban.
A videó 14.43 perctől nézhető vissza az alábbi hivatkozáson:
https://mediaklikk.hu/video/eletkor-2020-02-28-i-adas/

22 feb

Intenzív médiaérdeklődés övezi hazánk első protokoll kiállítását

Televíziós felvétel, csapó! MTVA

Intenzív médiaérdeklődés övezi hazánk első Protokoll és diplomácia kiállítását!

A Kossuth Rádió, a Retro Rádió, a Karc FM, a Magyar Katolikus Rádió, a Magyar Demokrata, a honvedelem.hu, a budapest.hu után az MTVA Életkor c. műsorában jövő csütörtökön és szombaton kerül adásba, utána online visszanézhető a Médiaklikken

17 feb

ÚJABB MÉDIAMEGJELENÉS: MAGYAR KATOLIKUS RÁDIÓ

A Protokoll és diplomácia c. kiállításról a Karc FM, a Retro Rádió és a Kossuth Rádió mellett a Magyar Katolikus Rádió is beszámolt két adásban.
Ezúttal dr. Török Róbert a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum főmuzeológusa, a kiállítás kurátora mesélt érdekessegeket a kiállítás legkülönlegesebb tárgyairól.
A riportot Pozsgai Nóra a rádió kulturális szerkesztőség vezetője készítette.
Köszönjük a megtisztelő érdeklődést!
Protokoll és diplomácia –…
14 feb

ÁLLANDÓ PROTOKOLL ROVAT A BESPOKE MAGAZINBAN

Bespoke Magazin:
Brainel Mehandi,  aBespoke Magazin alapító – főszerkesztője, a Mehandi Bespoke csúcsszabósági szalon alapító tulajdonosa, a márka kreatív igazgatója előszava:
” ‘Manners maketh Man.’, avagy a modorod mutatja mit érsz. Kevesen vitatják ezt az életbölcsességet. A protokoll pedig az én olvasatomban az “intézményesített jómodor”. Nem kérdés tehát, hogy ennek a témának alapvető létjogosultsága van a Bespoke Magazin oldalain. S ha így van,…
14 feb

PUNCTUALITY IS THE SOUL OF BUSINESS

A Bespoke Magazin protokoll  cikksorozatának állandó szerzője: Hossó Nikoletta

Brainel Mehandi, a Bespoke Magazin alapító-főszerkesztője ajánlása a cikkhez:

Gondolták volna, hogy a protokoll szerint egy olyan egyszerű fogalomnak, mint a pontosság, legalább három “legitim” típusa létezik. És vajon az üzleti életben melyikhez tartsuk magunkat? 

Hölgyeim és Uraim, Hossó Nikoletta, hazánk egyik legjelesebb protokoll szakértője cikksorozatának nyitóepizódjában rögtön átérezhetővé teszi milyen is az, amikor az üzleti protokoll témáját valaki “nem középiskolás fokon”…

02 feb

RETRO RÁDIÓ – LÁTVÁNYOS ÉS EGYEDÜLÁLLÓ DIPLOMÁCIA- ÉS PROTOKOLLTÖRTÉNETI KIÁLLÍTÁS

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban nyílt nemzetközi szinten is hiánypótló, egyedülálló kiállítás a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete közös szervezésében, melyről dt. Török Róbert főmuzeológus, igazgatóhelyettes beszélt a műsorban.
 
HANGFELVÉTEL VISSZAHALLGATHATÓ ITT: