<h1 class="entry-title">Category: Kezdőlap</h1>
13 okt

MEGJELENT!
PROTOKOLL-TOLMÁCSOLÁS A DIPLOMÁCIA ÉS A NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK VILÁGÁBAN

Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter ajánlásával
2020. október 10.

A nagysikerű bemutatókat követően már elérhető  Hossó Nikoletta: Protokolltolmácsolás – útmutató nem csak tolmácsoknak című könyv.

Kiknek ajánljuk?

A könyv eredetileg a leendő és már gyakorló  szakemberek számára készült, mint hiánypótló útmutató, azonban ajánljuk mindazok szíves figyelmébe, akik a 21. századi változások adaptív követésésének igényével a diplomácia, a protokoll,…

05 okt

ELŐADÁS A PROTOKOLL VILÁGFÓRUMÁN

2020. október 1-én Hossó Nikoletta képviselte hazánkat a Foro Mundial de Protocolo három napos konferenciáján – élő bejelentkezés a Protokoll kiállításról
2020. október 1.

Az argentin nemzeti protokoll szervezet rendezte idén a World Protocol Forum nemzetközi konferenciát – online, az utazási restrikciókra tekintettel – ahol közel 30 ország szakemberei, professzorai tartottak előadást október 1-3. között.

Európából Spanyolország, Portugália, Oroszország, Belgium és Ausztria mellett képviselte Magyarországot a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete alapító elnökeként….

05 okt

PROTOKOLLTOLMÁCSOLÁS: KÖNYVBEMUTATÓ TOLMÁCSOKKAL

Szeptember 30-án az MKVM-ben tartottunk teltházas rendezvényt
2020.szeptember 30.

Nincs megállás!
A Magyar Külgazdasági Szövetséggel közösen rendezett, Protokolltolmácsolás a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok világában. Útmutató – nemcsak tolmácsoknak c. könyv zártkörű bemutatóját követően – ahol Benkő Tibor honvédelmi miniszter, a könyv ajánlója osztotta meg velünk gondolatait – másnap, a Szabadúszó Fordítók és Tolmácsok Egyesületével (SZOFT) együttműködve közösen rendeztük egy teltházas kerekasztal-beszélgetést a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban,…
05 okt

KÖNYVBEMUTATÓ A HONVÉDELMI MINISZTERREL

Zártkörű kerekasztal-beszélgetés keretében mutattuk be Hossó Nikoletta legújabb könyvét
2020.szeptember 29.

A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete a Magyar Külgazdasági Szövetséggel együttműködésben rendezte meg szeptember 29-én a “Gazdaság – diplomácia – protokoll” c. kerekasztal-beszélgetést, melynek apropója Hossó Nikoletta, az NPRSZ alapító elnökének immáron hatodik, “Protokolltolmácsolás a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok világában. Útmutató – nem csak tolmácsoknak c. könyve, melyhez az ajánlást Benkő Tibor honvédelmi miniszter írta….
30 Sze

KÖNYVBEMUTATÓ: PROTOKOLLTOLMÁCSOLÁS

Szeptember 29-én exkluzív bemutató a honvédelmi miniszter ajánlásával
2020.szeptember 29-30.

Nincs megállás!
Hossó Nikolettának, az NPRSZ alapító elnökének sorban a hatodik könyve jelenik meg idén, melyhez az ajánlást Benkő Tibor honvédelmi miniszter írta.
A Magyar Külgazdasági Szövetséggel (MKSZ) közösen Miniszter úr részvételével zártkörű kerekasztal-beszélgetést rendez szeptember 29-én az MKSZ székhelyén,…
30 Sze

ELŐADÁS A WOMANITY REVOLUTION KONFERENCIÁN

Az év női szakmai fesztiválja – online!

  1. szeptember 26.
A Womanity brand egyet jelent a 21. századi hölgyek igényeihez alakított szakmai előadás-sorozattal, mely idén ősszel az online térben valósult meg.
Az őszi rendezvény címe: Szembeszél – a női ambíciók napja, ahol oktatás, üzlet, egészség. sport és psziché tematikus besorolás alapján kínált videófelvételeket, melyeket a felkért szakemberek bocsátottak a szakemberek rendelkezésére.
Előadó: Hossó Nikoletta
Előadás címe: Felkérés előtt –…
30 Sze

REKORDSZÁMÚ JELENTKEZŐ A PROTOKOLLKÉPZÉSEKEN

A KJE-n hatodik évfolyam indult a diplomás protokoll szakokon
 2020. szeptember
Bennünket is meglepett, hogy idén szeptemberben mind a protokoll és nemzetközi kapcsolatok és a sportprotokoll és nemzetközi sportrendezvény szakembere szak  ilyen népszerű!
A két szakra összesen 30, a keresztféléves hallgatókkal együtt közel 40 hallgató kezdte meg tanulmányait szeptember 19-én.
A képzés oktató javarészt az NPRSZ tagjai, akik összesen 10 tárgyban adják át sokévi tapasztalataikat,…
03 Sze

ELŐADÓI FELKÉRÉS A PROTOKOLL VILÁGFÓRUMRA

Az OICP argentin nemzeti szervezete idén digitális konferenciát szervez

  1. augusztus 31.

Nincs megállás nemzetközi szinten sem!

Augusztus közepén az OICP (Organización Internacional de Ceremonial de Protocolo / Nemzetközi Ceremónia és Protokoll Szövetség) argentin nemzeti protokoll szervezete hazánk képviseletében Hossó Nikoletta OICP tagot kérte fel, hogy a több mint 30 ország részvételével, elismert nemzetközi szakemberekkel tervezett –  a pandémiára tekintettel – digitális konferencián tartson előadást.

A megtisztelő felkérést elfogadva az október 1-3….

19 aug

Hatvan polgármesterével adtunk át elismerő oklevelet

A pro bono képzés résztvevői mind sikeresen abszolváltak
 2020. augusztus 18.
Nincs megállás!
A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete nevében is köszönjük a megtisztelő bizalmat. Örülünk, hogy az együttműködés keretében megvalósult előadássorozat Hossó Nikoletta vezetésével valóban hasznos volt és ezúton is segíthettük az Önkormányzat munkatársainak napi munkavégzését.
A négy alkalmas képzés élmény volt számunkra is, igazi csapatépítő tréning remek hangulatban;…
14 aug

A PROTOKOLL LÁTHATATLAN VILÁGÁRÓL FELLEBBEN A LEPEL…

Megjelent az augusztusi protokoll tárlatvezetéseinkről szóló cikk a Magyar Múzeumok honlapján 
 
Szerző: Ádám Adrienn
2020. augusztus 11.
Nincs nyár protokoll nélkül!
Bár az NPRSZ szeptemberben tartja a pandémiás időszakot követő első szakmai napját, az augusztus sem telhet el protokoll nélkül….