<h1 class="entry-title">Category: Referenciák / Rendezvények</h1>
04 szept

AZ NPRSZ ELNÖKE SZERVEZTE A MONACÓI HERCEG PROGRAMJÁT

Augusztus 19-20. között járt Budapesten II Albert herceg
2023.augusztus 31.

Az augusztus 19-27. között megrendezett atlétikai világbajnokság hazánk valaha rendezett legnagyobb nemzetközi sporteseménye volt.

Az esemény a résztvevők számában is rekordot döntött a szabadtéri vb-k 40 éves történetében. A világ 3. legnagyobb sporteseményén 202 ország 2187 atlétája versengett 49 különböző versenyszámban az aranyéremért. Számos kiemelt nemzetközi és hazai közjogi méltóság látogatott el az eseményre….

18 máj

NEMZETKÖZI KONFERENCIÁNK A PROTOKOLL VILÁGNAPJÁN

Sikeres volt az év egyetlen globális protokollszakmai rendezvénye

2023. május 11.

A tavalyi nemzetközi sikerre és egyértelmű szakmai igényre alapozva Hossó Nikoletta NPRSZ elnök, a Protokoll Világszervezet alapító tagja és a World Protocol Magazine ügyvezető tulajdonosa kezdeményezésére életre hívott WORLD PROTOCOL MATTERS online konferenciát idén is május 11-én a PROTOKOLL VILÁGNAPJÁN nyitotta meg két szervezőtársával: LaDonna Myers (Pentagon, Washington) és hon….

09 máj

WORLD PROTOCOL MATTERS 2022

Háromnapos nemzetközi online konferencia
2022.május 11-13.

Az NPRSZ alapító elnöke, egyben a World Protocol Organisation alapító tagja, a World Protocol Magazine alapítója, Hossó Nikoletta kezdeményezésében az International Centre for Protocol and Diplomacy (alapító igazgató: hon. Patricia Kenneth-Divine) és a Myers&Associates LLP (alapító ügyvezető: LaDonna L. Myers) közös szervezésű, nagyszabású szakmai konferenciát rendez május 11-13 között.

6 kontinens, több mint 30 előadó, a protokoll és diplomácia kiemelt nemzetközi szereplői tartanak előadásokat hat szekcióban….

14 febr

PROTOKOLL A KÉZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁGON

A kiemelt sportrendezvény protokollfeladatait láttuk el

2022.január 30.

Nincs megállás 2022-ben sem!

Tavaly ősszel kaptunk felkérést a kiemelt, egy hónapos bajnokság protokollfőnöki posztjára.

A megbizatás során a decemberi szegedi és budapesti csarnokavatók mellett láttuk el a januári rendezvénysorozat sportprotokoll feladatait, melyek magukba foglalták többek között a kísérő események előkészítését, a magyar és külföldi VIP személyek fogadását, kezelését, és a budapestre akkreditált diplomáciai és konzuli missziók vezetői részére tervezett sportdiplomáciai bejárás megvalósítását is….

21 okt

NEMZETKÖZI PROTOKOLL- RENDEZVÉNY

Felkérést kaptunk a szervezőktől a közreműködésre

  1. október 8.

Nincs megállás a rendezvényeken sem!

A pandémia közel két éves időszakát követően vettünk részt az első, személyes részvétellel megvalósított rendezvényén.

A 2021. október elején rendezett kétnapos kiemelt protokolleseményre felkérést kaptunk a konferencia hivatalos szervezőitől a 2017. és 2019.évi rendezvényekhez hasonlóan, hogy a mintegy 150 fős díszelőadáson és három díszétkezésen segítsük a névre szóló ültetésrend kialakítását és megvalósítását az egyes helyszíneken….

12 máj

DIGITÁLIS PROTOKOLL KIÁLLÍTÁS

A pandémiás időszakban online látogatható a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban (MKVM)
2020. április – június
Nincs megállás a protokoll kiállítás életében sem, köszönhetően a MKVM munkatársainak, akik lehetővé tették, hogy az ideiglenes bezárás alatt is megtekinthetőek legyenek kiállításaikat – így hazánk, és nemzetközi szinten is első „Protokoll és diplomácia” c. időszaki kiállítást már online formában is elérhetővé tették a közönség számára.
dr….
15 nov

PROTOKOLL AZ INTERNATIONAL SWIMMING LEAGUE (ISL) BUDAPESTI RENDEZVÉNYÉN

Az öttusa világbajnokság sikeres megrendezését követően érkezett hozzánk a felkérés az október 26-27. között megrendezett International Swiming League nemzetközi úszóversenysorozat budapesti állomásának kétnapos eseményére, melyet örömmel vállaltunk.
A protokollfőnöki megbízás többek között az alábbi  feladatokat foglalt magába az előkészítés során:  névre szóló,  angol és magyar nyelvű  VVIP – és VIP meghívólevelek megfogalmazása, majd jóváhagyást követően azok kiküldése elektronikusan.; a folyamatosan beérkező RSVP visszajelzések napra pontos követése. Az eseményen az akkreditációs kártyák ellenőrzését,…
29 szept

II. ALBERT MONACÓI HERCEG LÁTOGATÁSA – PROTOKOLL A UIPM ÖTTUSA VILÁGBAJNOKSÁGON

1 nappal a sikeres Európai Maccabi Játékok zárónapjának eredményhirdetései után máris megkezdődött az előkészítő munka az öttusa világbajnokság szervezőbizottságában.
A protokollfőnöki megbízás számos tevékenységet és feladatot foglalt magában, melynek során elláttuk a rendezvényt megelőző hetekben a névreszóló, összesen közel félezer VVIP – és VIP, valamint tiszteletjegyes meghívólevél összeállítását és kiküldését, a, folyamatosan beérkező RSVP visszajelzések napra pontos követését és az így elkészült akkreditációs kártyák biztosítását.
Ezzel egyidőben elvégeztük az eredményhirdetések előkészítését,…
29 szept

EREDMÉNYHIRDETÉSEK A 15. EURÓPAI MACCABI JÁTÉKOKON

Közvetlenül az első sikeres junior tornász világbajnokság után felkérést kaptunk a július 29  – augusztus 7. között megrendezett Európai Maccabi Játékok éremátadó ceremóniáinak előkészítésére és teljes körű lebonyolítására.
A feladat eredményhirdetés szempontból is rendkívüli volt, hiszen közel 3000 sportoló vett részt hazánk legnagyobb multisport eseményén, ahol összesen 22 sportágban, több korcsoportban, férfi-női és vegyes, egyéni, páros és csapatkategóriában is kellett eredményt hirdetni, mindösszesen három nap alatt, több helyszínen, úgy mint labdarúgás, kosár- és röplabda,…
29 szept

PROTOKOLL AZ ELSŐ JUNIOR TORNÁSZ VILÁGBAJNOKSÁGON

2019. június 25-31 között Győrben rendezte a Magyar Torna Szövetség a Nemzetközi Torna Szövetséggel együtt az első junior tornász világbajnokságot.
A közel egy hetes rendezvény bővelkedett protokoll feladatokban, melyre cégünk képviseletében Hossó Nikoletta kapott megbízást.
A protokollfőnöki feladatok magukba foglalták a meghívott magas rangú állami meghívottak, nemzetközi és magyar sportvezetők fogadását és ellátását, az ünnepélyes eredményhirdetések operatív megvalósítását, a nyitó- és záróünnepség koordinálását, a kísérő – étkezéssel egybekötött –…