Hírek

14 dec

Sikeres volt az első Diplomácia és protokoll verseny

A Budapesti Corvinus Egyetem csapatának győzelmével zárult Magyarország első Diplomácia és protokoll című, meghívásos szakmai versenye a Szent István Egyetem (SZIE) Gödöllői Campusán, ahol a részt vevő 11 csapatnak közel 4 órán keresztül kellett összemérnie tudását a legkülönbözőbb diplomáciai és protokoll szabályokban. Ehhez hasonló eseményt még nem rendeztek hazánkban. Ezzel egyidőben Gödöllőn a SZIE Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara (SZIE GTK) stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetével (NPRSZ), amelyben a két intézmény a jövőre nézve kölcsönösen adja össze a rendelkezésükre álló kapacitásukat elsősorban az oktatás,...

14 dec

Úttörő jellegű diplomácia és protokoll verseny a gödöllői egyetemen

A Budapesti Corvinus Egyetem csapatának győzelmével zárult Magyarország első Diplomácia és protokoll című, meghívásos szakmai versenye a Szent István Egyetem (SZIE) Gödöllői Campusán, ahol a részt vevő 11 csapat közel 4 órán keresztül mérte össze tudását a legkülönbözőbb diplomáciai és protokoll szabályokban. A Diplomácia és protokoll verseny úttörőnek számít, mivel ehhez hasonló eseményt még nem rendeztek hazánkban.
A verseny végeredménye: 1. Budapesti Corvinus Egyetem 2. Kodolányi János Egyetem III. csapat 3. Nemzeti Közszolgálati Egyetem I....

11 dec

Hazánkban úttörő jellegű Diplomácia és protokoll versenyt rendeztek

A Budapesti Corvinus Egyetem csapatának győzelmével zárult Magyarország első Diplomácia és protokoll című, meghívásos szakmai versenye a Szent István Egyetem (SZIE) Gödöllői Campusán, ahol a részt vevő 11 csapatnak közel 4 órán keresztül kellett összemérnie tudását a legkülönbözőbb diplomáciai és protokoll szabályokban. A Diplomácia és protokoll verseny úttörőnek számít, mivel ehhez hasonló eseményt még nem rendeztek hazánkban. Ezzel egyidőben Gödöllőn a SZIE Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara (SZIE GTK) stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetével (NPRSZ),...

28 nov

ÚJABB MEGJELENÉS A DIPLOMATA MAGAZINBAN

Beszámoló a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete (NPRSZ) szeptemberi szakmai eseményéről
Időpont: 2018. október. 
Az NPRSZ második kiemelt médiamegjelenése.
Öröm és megtiszteltetés egyben, hogy a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete szeptember 12-én rendezett első őszi szakmai napjáról duplaoldalas, angol-magyar nyelvű összefoglaló jelenhetett meg a jól ismert Diplomatic Magazine 2018. október 26-án megjelent számában.
Köszönet illeti ezúton is Fodros István igazgató-főszerkesztő urat,...
28 nov

Előadás a XVII. Nemzetközi Protokoll Kongresszuson

Időpont: 2018. november 19-21.
Helyszín: Santo Domingo, Dominikai Köztársaság
A tavalyi – Valladolid városában megrendezett konferencia előadást követően cégünk az Európai Protokoll Központ, mint az OICP – Nemzetközi Ceremónia és Protokoll Szövetség, a világkongresszus rendezője – hivatalos tagszervezete képviseletében Hossó Nikoletta ügyvezető tulajdonos és úgyis mint a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete egyesület elnöke vett részt és tartott szakmai előadást Dominikán.

(tovább…)

28 nov

VIP protokoll a birkózó világbajnokságon

Időpont: 2018. október 19-28.
Helyszín: Budapesti Sportaréna
A nagy sikerű 2013.évi felnőtt birkózó világbajnokság után  a Magyar Birkózó Szövetség idén ismét Budapesten rendezte meg a felnőtt világbajnokságot a Papp László Sportarénában, amelyen örömmel fogadtuk a felkérést és vettünk részt a külföldi kiemelt vendégek protokoll programjainak megvalósításában.
28 nov

Protokoll az Építőmérnök 200 Konferencián

Időpont: 2018. szeptember 10-11.
Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia
A nyári Női Arany és Férfi Ezüst Európa Liga Döntők után augusztus végén újabb felkérést kaptunk, ezúttal a kétnapos nemzetközi Építőmérnök 200 Konferencia protokoll feladatainak ellátására, melyet örömmel fogadtunk.

(tovább…)

09 okt

REKORDSZÁMÚ HALLGATÓVAL INDULTAK A KJE PROTOKOLL SZAKOK

Megkezdődött az oktatás a “Protokoll és nemzetközi kapcsolatok szakembere” – “Sportprotokoll és nemzetközi sportrendezvények szakembere”  szakokon
Időpont: 2018 szeptembere
 
A Kodolányi János Egyetemen szeptember 29-én kezdődött  meg az oktatás a két protokoll szakirányú továbbképzésen, melyre harminc hallgató jelentkezett.
Az első szombati oktatási napon 9 órában tartottunk informatív bevezető előadást gyakorlati illem-etikett-protokoll témában, emellett a szak elvégzéséhez szükséges feladatokat, a szakdolgozati követelményeket,...
31 Júl

MEGJELENÉS A DIPLOMATA MAGAZINBAN

Bemutatkozó cikk a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete (NPRSZ) júniusi félévzáró eseménye apropóján
Időpont: 2018. július 23. 
Az NPRSZ első nemzetközi szintű médiamegjelenése!
Öröm és megtiszteltetés egyben, hogy a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete június 21-én rendezett félévzáró állófogadásáról egy oldalas, angol-magyar nyelvű összefogaló jelenhetett meg a jól ismert Diplomatic Magazine 2018. július 23-án megjelent számában az 58.oldalon.
Köszönet illeti ezúton is Fodros István igazgató-főszerkesztő urat,...
03 Júl

SIKERES ÁLLAMVIZSGA ÉS DIPLOMAVÉDÉS A KJF PROTOKOLL SZAKOKON

19 új hallgatónk szerzett diplomát a Kodolányi János Főiskolán
Időpont: 2018. június 23.
Nem volt könnyű dolga a nemzetközi protokoll és a sportprotokoll szakos hallgatóknak június 23-án szombaton, mikor is az előzetesen megadott átfogó tételsorból kellett felelniük, és a  konzulens, illetve az opponens által értékelt diploma munkát kellett megvédeniük.
Hallgatóink magas szintű felkészültsége minden várakozásunkat felülmúlta....