<h1 class="entry-title">Category: Hírek</h1>
27 jún

Újabb sikeres protokoll államvizsga a Kodolányi János Egyetemen

2019. június 22-én 22 hallgató tett sikeres államvizsgát a Kodolányi János Egyetem Protokoll és nemzetközi kapcsolatok szakembere, valamint a Sportprotokoll és nemzetközi sportrendezvények szakembere szakirányú továbbképzési szakokon. Az államvizsga bizottságának tagjai voltak: dr. Hoffmann Orsolya, rektorhelyettes, Hossó Nikoletta, szakalapító, oktatásszervező, Karger Kocsis László és Horváth Attila oktatók.
A rendkívül felkészült hallgatók a korábban megadott – valóban mindenre kiterjedő, a képzés teljes tananyagát felölelő – tételekből vizsgáztak prompt kérdésekre is válaszolva, illetve védték meg diploma munkáikat….

27 jún

Címzetes egyetemi docens kinevezés

Hossó Nikoletta, a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete alapító elnöke, az Európai Protokoll Központ tulajdonos ügyvezetője 2019. június 22-én a Kodolányi János Egyetem rektora felterjesztésére az egyetem Szenátusa határozatával címzetes egyetemi docens kinevezést vett át.

A címet több éves, az egyetemen végzett oktatási, valamint a Protokoll és nemzetközi kapcsolatok szakembere, illetve a Sportprotokoll és nemzetközi sportrendezvény szakembere szakok alapításáért, és 2017 óta végzett oktatásszervezői tevékenységének sikeres ellátásáért kapta, mellyel hozzájárul az egyetem jó hírének öregbítéséhez….

27 jún

NINCS MEGÁLLÁS! ÚJABB CIKK A DIPLOMATA MAGAZINBAN

NINCS MEGÁLLÁS!

A Diplomatic Magazine júniusi számában dupla oldalon jelent meg képes összefoglaló cikk a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete sikeres szakmai programjairól.
A jól ismert angol-magyar nyelvű magazinban helyet kapott a Pénzügyminisztériumban megrendezett előadások és kerekasztal-beszélgetések résztvevői és témakörei, így dr. Suha György KKM miniszteri biztos, NPRSZ alapító tag, dr. Lovassy Tamás, volt miniszterelnöki tanácsadó, NPRSZ alapító tag, prof. Martonyi János, volt külügyminiszter, dr. Sabjanics István, Belügyminisztérium, Pomozi Sándor, Köztársasági Elnöki Őrség,…

29 máj

KARCOLAT – HOSSÓ NIKOLETTA AZ EURÓPAI PROTOKOLL KÖZPONT ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJA

A Karc FM Karcolat című műsorában Petz Margó vendége Hossó Nikoletta, az Európai Protokoll Központ ügyvezető igazgatója, a Nemzetközim Protokoll Szakemberek Szervezetének alapító elnöke.
Időpont: 2019. május 27.

Védjegye a nemzetköziség. Dolgozott kaszinóban és tengerjáró hajón, bejárt 70 országot. Több nyelven beszél, és folyamatosan tanul. Hivatása és szenvedélye a protokoll, az etikett világa. Állandó előadó az államigazgatásban dolgozók továbbképzésein, rangos nemzetközi sportversenyek kihagyhatatlan munkatársa….

27 máj

Protokoll – Varázslat

Interjú Hossó Nikolettával a Sikeres Nők Lapja legújabb számában
Időpont: 2019. Május
A protokoll minden bizonnyal azt kívánná meg, hogy tárgyilagosan mutassam be a Sikeres Nők Lapja legújabb számában megjelent interjúm alanyát.
Szerencsére, mivel jelen esetben nem kötnek szigorú szabályok, büszkén adhatok hírt egy gazdag és értékközvetítő anyagról, egy olyan szakember tolmácsolásában, akire méltán büszkék lehetünk, aki példaértékű tudásával,…
02 máj

Önkéntesség Csíksomlyón: pénzben felbecsülhetetlen érték

Életem meghatározó pillanata lesz Csíksomlyón önkéntesként szolgálni a szentatyát – fogalmazott a Romkat.ro-nak a Budapesten élő Hossó Nikoletta. A pápalátogatásra önkéntesnek jelentkező szerint az ilyen típusú társadalmi részvételt mindenképpen ösztönözni kell, főleg, ha ez páratlan lelki élménnyel is párosul.

A teljes interjú az alábbi hivatkozásra kattintva olvasható: https://romkat.ro/2019/04/30/onkentesseg-csiksomlyon-penzben-felbecsulhetetlen-ertek/

02 jan

RÁDIÓBESZÉLGETÉS A PROTOKOLLRÓL

A Karc FM Spájz c. műsorában Petz Margó kérdezett az  NPRSZ szervezetéről, hivatásról, és az első Diplomácia és protokoll versenyről 
Időpont: 2018. december 28.
Az  NPRSZ alelnöke Horváth Attila és az NPRSZ kiemelt felsőoktatási partnere, a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának képviselői, dr. Tóth Krisztina egyetemi docens és Farkasné Inkret Judit beszélgettek  Petz Margó felelős szerkesztő asszonnyal a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének filozófiájáról,…
20 dec

Szakmai együttműködés a Magyar Kereskedelmi- és Vendéglátóipari Múzeummal

Az NPRSZ elnöke és az MKVM igazgatója ratifikálták a megállapodást
Időpont: 2018. december 14.
 
A  Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete (NPRSZ) december 13-i kiváló hangulatú  évzáró állófogadás után Nikoletta Hosso, a NPRSZ elnöke és Kiss Imre, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatója együttműködési megállapodást írtak alá….