<h1 class="entry-title">Category: Hírek</h1>
27 febr

PROTOKOLL KÖNYVBEMUTATÓ
HATVANBAN

Tavaszindító szakmai beszélgetés és dedikálás

2024. március 5.
A 2020-ban Benkő Tibor honvédelmi miniszter ajánlásával megjelent PROTOKOLLTOLMÁCSOLÁS a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok világában – Útmutató nem csak tolmácsoknak c. könyv bemutatóját a pandémiás zárások okán most pótoljuk! 
 
Szeretettel várunk mindenkit Hatvanban az Ady Endre Könyvtárba 2024….
27 febr

SPORTDIPLOMÁCIA ÉS SPORTPROTOKOLL ELŐADÁS

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatóinak

2024. február 22.
 
Nincs megállás!
 
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatóinak tartott probono  előadást Dr. Hossó Nikoletta NPRSZ elnök sportprotokoll és sportdiplomácia témában a Szervezet egykori alapító tagjának,…
07 febr

KÖZIGAZGATÁSI PROTOKOLLKÉPZÉS

Az MKÖ Alapozó képzésén oktattunk

2024. január 29.

A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete elnöke, Dr. Hossó Nikoletta tartott félnapos előadást a Miniszterelnökség irányításával működő Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram Alapítvány hallgatói számára.

Magyarország Kormánya kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a pályakezdő, magasan képzett és idegen nyelveket beszélő tehetséges fiatalok a diplomaszerzés után vonzó lehetőségként tekintsenek a közigazgatásra.

A kifejezetten közigazgatási protokoll témájú előadáson 60 hallgató vett részt Zamárdiban,…

07 febr

SZAKPROTOKOLL ELŐADÁS KOLOZSVÁRON

Elindult a 24-es szakmai év is!

2024. január 19.
Ezúton is köszönjük a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány Karrier- és Szakmai FEjlesztési Központ megtisztelő bizalmát és felkérését félnapos szakmai előadásra.
Január 19-én „Protokoll kommunikáció” témában tartottunk előadást a képzés erdélyi alumni (23-45 éves) diákjai számára. …
04 dec

SPORTPROTOKOLL
ELŐADÁS

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen

2023. november 29.
Büszkék vagyunk arra, hogy az NPRSZ tagjai számos felsőoktatási intézményben vannak jelen, publikálnak és oktatnak különböző karokon és szakokon BA / MA  illetve szakirányú továbbképzésekben és doktori képzésekben többek között a nemzetközi kapcsolatok, az idegennyelvek, a gazdaság, a jog,…
02 dec

PROTOKOLL WORKSHOP AZ EURÓPA PONTBAN

Az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolati Irodája felkérésére

2023. november 22.
 
A Külgazdasági és Külügyminisztérium Magyar Diplomáciai Akadémia képviseletében Dr. Hossó Nikoletta Ph.D oktatót kérte fel az EP budapesti irodája által szervezett tréningsorozat novemberi képzési napján egy közel háromórás interaktív protokoll workshop megtartására.
 
Az EP Budapesten, mint minden európai fővárosban kapcsolattartó irodát (EPLO) működtet,…

PROTOKOLLELŐADÁS AZ MCC NŐI VEZETŐKÉPZŐ AKADÉMIÁJÁN

Workshop után tréning jövőre

2023. november 4.
Örömmel tesszük közzé, hogy Dr. Hossó Nikoletta Ph.D, NPRSZ elnökét kérte fel a Mathias Corvinus Collegium Női Vezetőképző Akadémiája kétórás protokoll workshop megtartására a novemberi szombaton.
A workshop keretében Elnök asszony kitért a protokoll valamennyi releváns aspektusára, mely hasznos lehet a hallgatóknak akár az állami, akár a versenyszférában,…
21 nov

PROTOKOLLOKTATÁS AZ ELTE-N

Rendezvénymenedzsment kurzus keretében

2023. november 7.
Büszkék vagyunk arra, hogy NPRSZ tagjaink szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézményben oktatnak!
Idén ősztől Aigner Iván tagtársunk oktatja a Rendezvénymenedzsent kurzust az ELTE Rekreációszervezés és egészségfejlesztés alapszakos hallgatóinak.
Aigner Iván felkérésére Dr. Hossó Nikoletta Ph.D elnök asszony tartott vendégelőadást rendezvényprotokoll témában, melynek során a kiemelt hazai sporteseményeken követett nemzetközi gyakorlatról beszélt….
16 okt

HIVATALOS!
ELSŐ DOKTORI
FOKOZATSZERZÉS
PROTOKOLL TÉMÁBAN

A Pécsi Tudományegyetem jóváhagyásával

2023. október 13.
 
Örömmel tesszük közzé, hogy Hossó Nikoletta NPRSZ elnökéne augusztus 31-i sikeres nyilvános védését követően a Pécsi Tudományegyetem a fokozatszerzési eljárás lezárását a 2023.október 10-i Egyetemi Doktori Tanács (EDT) ülésén elfogadta. 

Büszkék vagyunk, hogy jelen ismereteink szerint Elnök asszony az első,…
26 szept

PROTOKOLL A MÉDIÁBAN

Szeptemberben két rádió studióban is beszéltünk
2023. szeptember 23.

A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete elnöke először S. Miller Andrással beszélgetett egy órát a Sláger FM értékközvetítő műsorában a protokollszakember szerepéről, munkája természetéről és még sok minden másról…

A program hivatalos beharangozója:

„Tudtad, hogy a protokollszakma első doktori fokozatát egy magyar szakember szerezte? Ő nem más, mint dr. Hossó Nikoletta, a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének elnöke,…