17. FINA BUDAPEST VIZES VILÁGBAJNOKSÁG

07 aug

17. FINA BUDAPEST VIZES VILÁGBAJNOKSÁG

Sportprotokoll és díjátadó ceremóniák öt helyszínen
2017. július 14-30. 
 

Felkérést kaptunk a 17. FINA – Budapest Vizes Világbajnokságok során 2017. július 14-30 közötti sporteseményein az ünnepélyes eredményhirdetési ceremóniák (Victory Ceremony) teljes körű előkészítésére és operatív megvalósítására.

A több hetes előkészítés során feladatunkat képezte az összes érintett résztvevő (helyszínenkénti önkéntesek, a 32. -nemzeti Díszegység katonái, a hostessek eligazítása; a szükséges tárgyi feltételek megfelelő minőségben és számban történő beszerzése – a helyszín teljes fizikai berendezése, lobogók, zászlórudak, érmek, tálcák, virágcsokrok, kabalák, trófeák – valamint a mintegy 100 felkért érem- és ajándékátadó FINA képviselők és VIP személyek fogadása, felkészítése a ceremónia előtt mind az öt helyszínen.

Munkánkat nagyban elősegítette a Great Big Events helyszíni kollégái, akikkel a mintegy 80 eredményhirdetési feladatot megvalósítottuk.

A másfél hónapos előkészítés soránminden helyszínen előzetes próbákat és képzéseket tartottunk annak érdekében, hogy a világbajnokság során minden az előzetesen tervezett és jóváhagyott koreográfia szerint hiba nélkül valósuljon meg.

Mind a szervező kollégák, mind a felkért FINA képviselők és a magyar állami / kormányzati vezetők részéről érkezett pozitív visszajelzések számunkra azt igazolják, hogy a felkérésnek eleget téve feladatainkat gondos körültekintéssel, a tőlünk elvárt szinten láttuk el.

A maximum nálunk a minimum.

 

Write a Reply or Comment