Megéri udvariasnak lenni

Megéri udvariasnak lenni

PRO BONO PROTOKOLL előadás a Testnevelési Egyetem Gyakorló Sportiskolai Általános Iskola és Gimnázium felkérésére

2017.szeptember 13.

Cikk: http://tfgyakorlo.hu/megeri-udvariasnak-lenni/

Ezúton is köszönjük a megtisztelő bizalmat, a felkérésnek örömmel tettünk eleget.  Igény esetén szívesen ellátogatunk újra Önökhöz.

Az alábbi képeket és értékeléseket engedélyükkel változatlan formában idézzük:

A diákok értékelése, üzenete az előadónak:

“Kedves Nikolett!

Nagyon szépen köszönjük az előadását, nagyon hasznos volt a számunkra, sok új dolgot megtudhattunk. Az előadás remek volt, bár számunkra kicsit gyors volt a tempó. Tetszett a humor és a személyes tapasztalatok, élmények elmesélése. Felkeltett az érdeklődésünket a téma iránt.

Köszönjük még egyszer az előadást.”   11. A

Az egyik részt vevő pedagógus értékelése:

“Sz. Hossó Nikoletta előadása széles spektrumon mozgott, sok-sok információt, érdekességet tartalmazott, szélesítette a diákok látókörét. Végig érezhető volt, hogy az előadó szakavatott ismerője a protokollnak, és elhívatottan műveli választott szakterületét. A felkészültség, a személyes élmények megosztása, a jó humor, mind-mind még élvezetesebbé tette a 45 percet. Jók voltak a példák, a képanyag, a bejátszott videók. Kár, hogy a rendelkezésre álló idő rövidsége miatt még több praktikus, az életvezetésben felhasználható tanácsot (önéletrajzírás, állásinterjún való megjelenés stb.) nem tudott megosztani a hallgatósággal.

A diákok azon túl, hogy érdekes ismereteket szereztek a protokollról, megismerhettek egy olyan személyt, aki választott szakterületének elhívatott, nagy tudású ismerője, és aki a kihívások keresésével, folyamatos önépítéssel, energia-befektetéssel tudatosan építi életpályáját, karrierjét. Aki egész előadásával, energikus fellépésével azt üzente, hogy nincs megállás, fejlődnünk, gyarapodnunk kell, szellemiekben, viselkedéskultúrában, emberségben egyaránt.” Erdeiné Molnár Eszter, tanár

Write a Reply or Comment