MEGJELENÉS A DIPLOMATA MAGAZINBAN

31 júl

MEGJELENÉS A DIPLOMATA MAGAZINBAN

Bemutatkozó cikk a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete (NPRSZ) júniusi félévzáró eseménye apropóján
Időpont: 2018. július 23. 
Az NPRSZ első nemzetközi szintű médiamegjelenése!
Öröm és megtiszteltetés egyben, hogy a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete június 21-én rendezett félévzáró állófogadásáról egy oldalas, angol-magyar nyelvű összefogaló jelenhetett meg a jól ismert Diplomatic Magazine 2018. július 23-án megjelent számában az 58.oldalon.
Köszönet illeti ezúton is Fodros István igazgató-főszerkesztő urat, hogy elsőként és nemzetközi szinten adott hírt az NPRSZ szervezetéről, egyúttal büszkék vagyunk arra, hogy a Diplomata Magazin az NPRSZ hivatalos médiatámogatója.

Rövid színes összefoglaló az NPRSZ Facebook oldalán olvasható az eseményről:

https://www.facebook.com/nemzetkoziprotokoll/

A Diplomata Magazinban megjelent cikk az 58. oldalon:

Nemzetközi protokoll szakest

Illusztris vendégek, diplomaták, protokoll szakemberek, nemzetközi szervezetek képviselői, tolmácsok, szakfordítók, közigazgatási szakemberek, cégvezetők, sajtómunkatársak és rendezvényszervezők társaságában telt a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete (NPRSZ) félévzáró rendezvénye június 21-én, a Makadám Mérnök Klubban. A szervezet nevéhez méltó módon a különböző területeken dolgozó szakembereket a protokoll köti össze. 

A huszonnégy alapítóval 2017 őszén hiánypótló céllal alakult egyesület tagsága az elmúlt hónapokban megháromszorozódott;  magas szintű emberi és szakmai értékek mentén bizalmi alapon nyugvó valódi közösséget és érdekképviseletet teremtett. Miután az NPRSZ kiemelt célja a tudásmegosztás és az utánpótlás-nevelés, a rendezvényre meghívást kaptak a frissen végzett nemzetközi protokoll és sportprotokoll diplomások. 

A fogadáson Hossó Nikoletta, az NPRSZ elnöke, – jelenleg sportprotokoll és -diplomácia témában írja PhD disszertációját –  majd B. Lawani Alex alapító tag, protokoll- és szinkrontolmács köszöntötte a megjelenteket. A kiváló hangulatú fogadást a Dóka Attila Akusztik (DAA) improvizációs zenei előadása színesítette.”

A Diplomata Magazin 2018 / 7-8. számának print változata kapható az újságárusoknál.

A Diplomata Magazin online elérhető itt: http://www.diplomatamagazin.hu/

A Diplomata Magazin Facebook oldala: https://www.facebook.com/Diplomatic-Magazine-173861036071964/

Write a Reply or Comment