Protokoll az Építőmérnök 200 Konferencián

28 nov

Protokoll az Építőmérnök 200 Konferencián

Időpont: 2018. szeptember 10-11.
Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia
A nyári Női Arany és Férfi Ezüst Európa Liga Döntők után augusztus végén újabb felkérést kaptunk, ezúttal a kétnapos nemzetközi Építőmérnök 200 Konferencia protokoll feladatainak ellátására, melyet örömmel fogadtunk.

A Magyar Mérnöki Kamara (MMK) és az Institution of Civil Engineers (ICE) közös szervezésében, valamint szoros együttműködésben és összehangolt koordinációval a budapesti brit nagykövetség-, a Köztársasági Elnöki Hivatal-, a Külgazdasági és Külügyminisztérium-, az Innovációs és Technológiai Minisztérium-, a Magyar Tudományos Akadémia-, valamint a Makadám Mérnök Klub munkatársaival megrendezett kétnapos szakmai konferencia magas rangú vendégei, valamint az ünnepélyes megnyitó protokoll feladatainak ellátása rendkívül összetett feladat volt, tekintettel arra, hogy az esemény díszvendégei Áder János köztársasági elnök és András yorki herceg voltak, illetve Palkovics László innovációs és technológiai miniszter mint védnök vett részt és mondott szintén beszédet a megnyitón.
A mintegy másfél órás protokoll megnyitón az ünnepi köszöntők után a díszvendégek átadták a Tierney Clark díjakat, valamint sor került a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem együttműködésében egy hídmodell terhelési tesztre, majd távozás előtt a szervezők ajándékot adtak át magas rangú vendégeknek.
Ugyan a legmagasabb szintű protokolláris program ezzel véget ért, a konferencia folytatódott szakmai előadásokkal, majd a Bazilika előtt a plakátkiállítás helyszínén rendezett állófogadással zárult az első nap.
A második nap egy ünnepélyes aláírással kezdődött, majd szakmai előadásokat hallhattak a regisztrált vendégek tolmácsolással.
A rendkívül sikeres rendezvényről bővebben az MMK és a rendezvény saját honlapján olvashatnak: http://epitomernok200.hu/
Köszönjük ezúton is a bizalmat és a megtisztelő felkérést.

Write a Reply or Comment