ÁLLANDÓ PROTOKOLL ROVAT A BESPOKE MAGAZINBAN

14 febr

ÁLLANDÓ PROTOKOLL ROVAT A BESPOKE MAGAZINBAN

Bespoke Magazin:
Brainel Mehandi,  aBespoke Magazin alapító – főszerkesztője, a Mehandi Bespoke csúcsszabósági szalon alapító tulajdonosa, a márka kreatív igazgatója előszava:
” ‘Manners maketh Man.’, avagy a modorod mutatja mit érsz. Kevesen vitatják ezt az életbölcsességet. A protokoll pedig az én olvasatomban az „intézményesített jómodor”. Nem kérdés tehát, hogy ennek a témának alapvető létjogosultsága van a Bespoke Magazin oldalain. S ha így van, ki mást is kérhettem volna fel ennek a területnek a képviseletére, mint Hossó Nikolettát, aki hazánk egyik, ha nem a legkiemelkedőbb aktív protokoll szakembere. Címzetes egyetemi docens, a Kodolányi János Egyetem Protokoll szakirányú továbbképzéseinek alapítója és szakfelelőse, a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének alapító elnöke, öt önálló könyv szerzője. Kiemelt protokoll szakmai szerepe volt 15 sikeres világverseny megszervezésében, többek között:
→ Protokollfőnök – Giro d’Italia (2020)
→ Protokollfőnök – International Swimming League Budapest (2019)
→ Protokollfőnök, II. Albert monacói herceg állandó kísérője, HUN liaison – Öttusa világbajnokság (2019).Bizony sokáig sorolhatnám még szakmai érdemeit és eredményeit, de biztos vagyok benne, hogy enélkül is átérezzük a kiváltságos helyzetet amiben részünk van azáltal, hogy Ő fog bennünket kalauzolni többek között az üzleti életben felmerülő protokolláris és egyéb modortani kérdésekben, beleértve a formális és informális életszituációkat is. Na erre mondjuk azt, hogy wow! Persze csak ha illik ilyet mondani…”

Write a Reply or Comment