ELINDUL A PROTOKOLLSZALON!

09 márc

ELINDUL A PROTOKOLLSZALON!

Új programsorozat – csak NPRSZ tagoknak!
2023. március 3.
Az NPRSZ elnöke, Hossó Nikoletta mai körlevelében az alábbiakról tájékoztatta a Szervezet tagságát, támogatóit, partnerszervezeteit:
„Az elmúlt napokban úgy tűnik a tavasz frissítő szele sokakat megérintett, hiszen több programjavaslat és ötlet érkezett, mely segíti egyrészről az Alapszabályban lefektetett pro bono oktatási, ismeretterjesztési és szakmai céljaink folyamatos megvalósítását, másrészről erősíti az alapításkor megfogalmazott belső kohéziót, a tagok közötti szorosabb együttműködést, kapcsolatépítést. (…)
Az alapításkor megfogalmazott, bizalmi alapon nyugvó közösség és a belső kohéziók erősítése céljából kizárólag TAGOK (rendes és pártoló) számára márciusban elindul egy alkalomsorozat.
A Protokollszalon lényege, hogy nincs protokoll.
Más szóval: a pénzügyminisztériumi szakmai napokkal ellentétben itt nem lesznek előadások, külső résztvevők/meghívottak/kísérők, nem lesz előregisztráció és nem lesz előre meghatározott forgatókönyv szerinti program.
Ami lesz: rendszeres időközönként szervezett kötetlen találkozó külső helyszínen, NPRSZ tagok, jó hangulat, vendéglátás egyéni rendezéssel és networking.
A részvétel opcionális, létszámtól független, célja a tagok jobb megismerése, tapasztalatcsere, egymás emberi-szakmai támogatása – mindez informális kontextusban, magunknak.”
 
Jó lesz!
Fotó: Hossó Nikoletta

Write a Reply or Comment