II. ALBERT MONACÓI HERCEG LÁTOGATÁSA – PROTOKOLL A UIPM ÖTTUSA VILÁGBAJNOKSÁGON

29 szept

II. ALBERT MONACÓI HERCEG LÁTOGATÁSA – PROTOKOLL A UIPM ÖTTUSA VILÁGBAJNOKSÁGON

1 nappal a sikeres Európai Maccabi Játékok zárónapjának eredményhirdetései után máris megkezdődött az előkészítő munka az öttusa világbajnokság szervezőbizottságában.
A protokollfőnöki megbízás számos tevékenységet és feladatot foglalt magában, melynek során elláttuk a rendezvényt megelőző hetekben a névreszóló, összesen közel félezer VVIP – és VIP, valamint tiszteletjegyes meghívólevél összeállítását és kiküldését, a, folyamatosan beérkező RSVP visszajelzések napra pontos követését és az így elkészült akkreditációs kártyák biztosítását.
Ezzel egyidőben elvégeztük az eredményhirdetések előkészítését, a helyszíni VIP vendéglátás megvalósulását, a VVIP vendégek részvételével rendezett étkezéses protokoll események külső helyszíni lebonyolítását.
A felkérés kiemelt részét képezte a meghívott védett- és magas rangú vendégek teljes körű ellátása érkezéstől elutazásig; kiemelten II. Albert monacói herceg kétnapos látogatásának teljes körű előkészítése – koordináció az érintett szervekkel, így a Monacói Palotával, a Külgazdasági és Külügyminisztériummal, a Készenléti Rendőrséggel, a Köztársasági Elnöki Hivatallal, a Miniszterelnöki Kabinetirodával, a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központjával, a Magyar Olimpiai Bizottsággal, a Magyar-  és Nemzetközi Öttusa Szövetséggel valamint elláttuk a kétnapos látogatás alatt az összes érintett helyszínnel történő folyamatos koordinációt – így hazánk képviseltében, mint állandó kísérő, protokoll összekötő és az esemény protokollfőnöke, mind a világbajnokság helyszínéül szolgáló Kincsem Parkban, mind a Köztársasági Elnöki Hivatalban, a New York Palace szállodában, a UIPM gálavacsora helyszínét adó Hotel Héliában megvalósult programelemek percre pontos irányítása képezte megbízásunkat.
Őfelsége II. Albert monacói herceg személyes kérésére megkapta a Nemzetközi kapcsolatok kézikönyve angol-magyar glosszáriumot dedikálva, elutazásakor pedig egy hivatalos ajándékkal köszönte meg személyesen a sikeres és jó hangulatú programokat.
Őszinte megtiszteltetés volt kézhez kapni a hivatalos köszönőleveleket a Monacói Palotából, a Nemzetközi Öttusa Szövetség vezetőségétől és természetesen a szervezőbizottság – a Magyar Öttusa Szövetség és a Nemzeti Sportügynökség – részéről.
Köszönjük a megtisztelő bizalmat, valamint hogy 2008 után ismét támogathattuk a budapesti öttusa világbajnokság sikeres lebonyolítását!
VVIP vendégek voltak az esemény kapcsán:
II. Albert monacói herceg, a UIPM tiszteletbeli elnöke
Klaus Schormann, a UIPM elnöke
Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) alelnöke, a UIPM első alelnöke
Fürjes Balázs, államtitkár, kormánybiztos
Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár
Sárfalvi Péter, helyettes államtitkár
Schmitt Pál, NOB tag
Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke
Habsburg György, a MOB nagykövete
Gyurta Dániel, NOB tag
a UIPM Executive Board tagjai
Bretz Gyula a Magyar Öttusa Szövetség elnöke
valamint korábbi olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolók.

Write a Reply or Comment