KÖNYVBEMUTATÓ: PROTOKOLLTOLMÁCSOLÁS

30 szept

KÖNYVBEMUTATÓ: PROTOKOLLTOLMÁCSOLÁS

Szeptember 29-én exkluzív bemutató a honvédelmi miniszter ajánlásával
2020.szeptember 29-30.

Nincs megállás!
Hossó Nikolettának, az NPRSZ alapító elnökének sorban a hatodik könyve jelenik meg idén, melyhez az ajánlást Benkő Tibor honvédelmi miniszter írta.
A Magyar Külgazdasági Szövetséggel (MKSZ) közösen Miniszter úr részvételével zártkörű kerekasztal-beszélgetést rendez szeptember 29-én az MKSZ székhelyén, ahol a további beszélgetőpartnerek – Breuer Klára volt lisszaboni nagykövet, Varga Zoltán a Globserver ügyvezetője és Gyurácz Iván, az MKSZ alelnöke, Horváth Miklós elnök úr levezetésével osztja meg nézeteit, tapasztalatait katonadiplomácia és gazdaságdiplomácia témákban.
A beszélgetés második részében a szerző Hossó Nikoletta és Lawani Alex, a könyv egyik szakmai lektora, katonai tolmács beszélgetnek miniszter úr társaságában a protokoll- és tolmács szakemberek tevékenységéről, a könyv megvalósításának hátteréről, a HM társadalmi kapcsolatairól.
Másnap, szeptember 30-án a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban egy nagyobb körben, szakemberek és egyetemi hallgatók társaságában Vadász Linda és dr. Beták Patrícia lektorok, a Szabadúszó Fordítók, Tolmácsok Egyesület tagjai beszélgetnek a szerzővel az adaptív protokollról a 21. században.
A beszélgetést követően kedvezményes áron lehet a könyvre szert tenni dedikálással egybekötve az MKVM-ben.
A könyv tankönyvként történő megjelenését a Kodolányi János Egyetem támogatta.

Write a Reply or Comment