MTI közlemény az NPRSZ decemberi zárórendezvényéről az Eszterházy Etyeki Kúrián

18 dec

MTI közlemény az NPRSZ decemberi zárórendezvényéről az Eszterházy Etyeki Kúrián

Sikeres évzárás és új ügyvezető elnök az NPRSZ élén

A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete december 13-án tartotta évzáró fogadását az Esterházy Kúrián.

A kiváló hangulatú rendezvényen Horváth Attila elnök méltatta a szakmai sikerekben gazdag évet. Megköszönte a tagok aktív munkáját, a szakmai napok előadóinak a színvonalas kerekasztal-beszélgetéseket és prezentációkat, az állandó szponzoroknak a támogatást, a Pénzügyminisztériumnak a helyszínt. Ezt követően nem csak szimbolikusan adta át a stafétát Nagy Józsefnek, aki 2020-ban fogja ellátni az ügyvezető elnöki teendőket a demokratikus alapon működő rotációs elnökségi rendszer szerint.

Nagy József hangsúlyozta, hogy továbbra is magas színvonalú és tartalmas rendezvényeket tervez. Tájékoztatott, hogy december 10-én Hossó Nikoletta alapító elnökkel személyesen is megköszönték a Pénzügyminisztérium közigazgatási államtitkárának a Pénztárterem biztosítását, egyúttal a szakmai napok méltó keretek között történő jövőbeni megvalósulását is.

A beszédek után az Esterházy Etyeki Kúria mutatkozott be Méhész Sándor főborász tételeivel. A vacsorát követő desszert a Hatvani Rétesház és Tóth Magdolna jóvoltából került az asztalokra.

Bejelentették, hogy az NPRSZ nyitórendezvénye hazánk első diplomácia- és protokolltörténeti kiállításának megnyitója lesz január 22-én a Magyar Kereskedelmi- és Vendéglátóipari Múzeumban.

Link: http://os.mti.hu/hirek/149420/a_nemzetkozi_protokoll_szakemberek_szervezete_egyesulet_kozlemenye

Write a Reply or Comment