MTI KÖZLEMÉNY AZ OKTÓBERI NPRSZ SZAKMAI ELŐADÁSRÓL

15 nov

MTI KÖZLEMÉNY AZ OKTÓBERI NPRSZ SZAKMAI ELŐADÁSRÓL

Ezzel a címmel tartott izgalmas és informatív előadást a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének (NPRSZ) alapító elnöke Hossó Nikoletta az október 16-i szakmai napon a Pénzügyminisztérium Pénztártermében.

Mindenekelőtt Lawani Alex, az NPRSZ elnökségi tanácsadója mutatta be a szervezet új partnereit: Juliet Victor Borászat, BJB Pakk Projekt, majd a rendezvénysorozat állandó szponzorainak – Dallmayr, Viwa Vitaminwater – Beke Éva az NPRSZ Marketing Igazgatója köszönte meg a támogatást.
A protokoll szakemberek sok esetben ’gyors reagálású, egy személyes haderőként’ egy egész csapat munkáját látják el” – osztotta meg személyes tapasztalatait az alapító elnök, aki a világbajnokság protokollfőnöki feladatai mellett a monacói herceg állandó kísérőjeként készítette elő és koordinálta a kétnapos látogatás programját.  

II. Albert herceg a Nemzetközi Öttusa Szövetség Tiszteletbeli Elnökeként érkezett Budapestre, mely során találkozott Áder János köztársasági elnökkel a Sándor-palotában ifj. Juan Antonio Samaranch, a NOB alelnöke kíséretében. 
Timeline típusú prezentációjával sikerült megragadnia a szakemberekkel szemben támasztott elvárások kvintesszenciáját, valamint érzékeltetnie a hallgatóság számára munkájuk komplexitását térben és időben a megbízás elfogadásától a megvalósításig.

Write a Reply or Comment