ONLINE ELŐADÁS A KODOLÁNYIN ÉS A TOMORI PÁL FŐISKOLÁN

03 dec

ONLINE ELŐADÁS A KODOLÁNYIN ÉS A TOMORI PÁL FŐISKOLÁN

Nincs megállás a lockdown alatt sem!
2020. november 18.

Időben először a Tomori Pál Főiskola mesterképzésén tartottunk 9 órás, intenzív és informatív nemzetközi protokoll oktatást , ahol a hallgatók a szerzett ismereteikről, gondolataikról november 26-án szóban, az ehhez kapcsolódó online vizsgán fognak beszámolni.

Kodolányi János Egyetem minden év ezen időszakában rendezi a tematikus hetet, ahová a szakterületekhez kapcsolódó külsős meghívott szakemberek előadásaival teszi az egyes BA/MA képzéseket gazdagabbá.

Ennek keretében tartott november 18-án  Hossó Nikoletta c. egyetemi docens, az NPRSZ alapító elnöke másfél órás, könyvbemutatóval egybekötött online előadást több mint félszáz, nemzetközi tanulmányok és történelem szakos hallgatónak.

Előadásának címe: „Protokoll a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok változó világában”.

Bővebben a KJE Facebook és Instagram oldalán:

https://www.kodolanyi.hu/aktualis/rendezvenynaptar/1038

https://www.facebook.com/141881949247831/posts/2974219106014087/?sfnsn=mo

„“Lehetsz egyetemi docens az egykori egyetemeden” – üzeni Hossó Nikoletta, aki a kemény munkában hisz és a sok idegen nyelv ismeretében. S hozzáteszi, nagyon sokat köszönhet egykori egyetemének.

A Kodolányin az angol és francia nyelvek mellett mandarint és oroszt is tanult. Nikoletta szervezett már V4 miniszteri találkozókat, fogadta már II. Albert monacói herceget és pontosan tudja, hogy kik a védett személyek.

Többek között róluk is beszélt ma az egyetem Tematikus hetén. Nikoletta volt hallgatónk, ma négydiplomás egyetemi docensként tanít az a Kodolányi János Egyetemen.

Cégalapító, sport és nemzetközi protokoll szakember is. Az elmúlt 13 évben a kiemelt sportesemények protokollfőnökeként dolgozott. Több könyvet is írt már a protokollról.

#EgyüttValóraVáltjuk #Kodolányi #KarrierNap”

Write a Reply or Comment