PRO BONO PROTOKOLL ELŐADÁSOK

17 máj

PRO BONO PROTOKOLL ELŐADÁSOK

BCE gyetemi hallgatóknak és civil szervezeti vezetőknek

2023. május 14.

A május nem csak a szakmai programok és egy nemzetközi protokollkonferencia megvalósitása okán bizonyult mozgalmasnak, de több pro bono felkérést is teljesítettünk, melyből kettőt közzéteszünk.

Először Hossó Nikoletta elnök kapott felkérést a korábbi évek gyakorlata alapján arra, hogy idén is tartson előadást a Budapesti Corvinus Egyetem Gyakorlati Diplomácia Szakkollégiuma tagjai számára.

Az egyetem campusán hétfőn megtartott prezentációjának címe: „A protokoll szerepe és jelentősége a nemzetközi kapcsolatokban – mint a hitelesség alapja és fokmérője.”

Az egyetemi szervezet elnöke levélben köszönte meg a tartalmas és hasznos előadást, melynek eredményeképp az NPRSZ elnöke felajánlotta a további szakmai együttműködés lehetőségét – részvételi lehetőséget például a májusi szakmai napra, térítésmentesen.

A további részleteket az NPRSZ fiatalokkal való kapcsolattartásért felelős elnökségi kapcsolattartója, Prohászka Bence egyezteti Boros Erik Szilárddal, a GYDSZ elnökével.

Köszönjük az ismételt bizalmat!

Szombaton pedig a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ) tartotta tavaszi Közgyűlését,  melyen Hossó Nikoletta elnök és Fekete Gábor elnökségi tanácsadó tartott előadásokat mintegy három óra keretében.

A KCSSZ áprilisban kereste meg szervezetünk elnökét telefonon, majd küldött hivatalos felkérést az NPRSZ számára, hogy „A protokoll szerepe a hivatalos kapcsolatokban” témában tartsunk pro bono előadást a Szövetség tagjait képező, Kárpát-medencei civil szervezeti vezetőknek a budapesti Körszállóban.

Mindkét előadást oly sikeresen valósult meg, hogy további, a külhoni magyar szervezetek székhelyeire is kaptak az előadók meghívást és felkérést.

Köszönet a rendkívül kedves fogadtatásért és szíveslátásért.

Örömmel segítünk a jövőben is a KCSSZ valamennyi magyar tagszervezetének –  határok nélkül!

Write a Reply or Comment