PROTOKOLL MUNKAHELYI KÖRNYEZETBEN

12 ápr

PROTOKOLL MUNKAHELYI KÖRNYEZETBEN

Előadás és workshop Székelyudvarhelyen az Inspiráló Nők konferencián
2020. március 8.
A Harghita Business Center második alkalommal invitálta Hossó Nikolettát, az Európai Protokoll- és Rendezvényszervező Központ Kft. ügyvezető tulajdonosát, hogy a fenti témában tartson közel egy órás előadást a teltházas konferencián megjelent hölgyek számára.
A konferencia ünnepélyes megnyitását követően első előadóként több évtizedes szakmai tapasztalata alapján beszélt arról, hogy az eltérő szakmai szerepek – önkéntes, gyakornok, alkalmazott, vállalkozó, munkaadó – és eltérő munkahelyi környezetek – külföld – belföld, államigazgatás versus versenyszféra, home office / irodai / open-office munkahely – eltérő protokollok ismeretét feltételezi, egyúttal eltérő viselkedéskultúrabeli elvárásokat jelenthet.
Az előadást 2 órás intenzív workshop követte, ahol gyakorlati példákon keresztül mutatta be az előadás során elhangzott elméleti szabályok helyes alkalmazását.
Köszönjük az ismételt bizalmat és megtisztelő érdeklődést!
Harghita Business Center:
Facebook esemény:
Ahogy a nőnap, úgy a rendezvényünk sem marad el. Az inkubátorház nőnapi konferenciájának első előadója pedig Nikoletta Hosso lesz.
A protokollszakértő szerint mivel a munkába állás után életünk jelentős részét a kollégáinkkal töltjük, egyáltalán nem túlzás az, hogy a munkahelyünk a második otthonunk. Azonban az sem mindegy, hogy az ott töltött idő milyen minőségű. Amikor minden nyugodt, kiegyensúl
yozott, bizonyára mi magunk is udvariasabbak, kedvesebbek vagyunk a többiekkel.”

Write a Reply or Comment