PROTOKOLLKÖNYV BEMUTATÓ

12 márc

PROTOKOLLKÖNYV BEMUTATÓ

Szolnokon március 4-én

2022. március 4.

A szolnoki Protokoll és diplomácia kiállítás szemléletesen mutatja be a protokoll valamennyi szakterületén megjelenő, a szakemberek által alkalmazott megannyi tárgyat.

Ez alkalomból a Damjanich János Múzeum március 4-én az alábbi beszélgetést rendezte:

nyvbemutató

HOSSÓ NIKOLETTA: PROTOKOLLTOLMÁCSOLÁS A DIPLOMÁCIA ÉS A NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK VILÁGÁBAN

Hossó Nikoletta, c.egyetemi docens, protokoll szakember, a Protokoll és diplomácia kiállítás ötletgazdája 2020-ban megjelent Protokolltolmácsolás című könyvének ünnepélyes bemutatójára invitálunk minden kedves érdeklődőt a Damjanich János Múzeumba 2022. március 4-én 15 órára.

A PROTOKOLLTOLMÁCSOLÁS A DIPLOMÁCIA ÉS A NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK VILÁGÁBAN című könyv eredetileg a leendő és már gyakorló  szakemberek számára készült, mint hiánypótló útmutató, azonban ajánljuk mindazok szíves figyelmébe, akik a 21. századi változások adaptív követésesének igényével a diplomácia, a protokoll, a rendezvényszervezés és a nemzetközi kapcsolatok területén tevékenykednek. Napjaink viselkedéskultúrája, rendezvényszervezés,  állami – diplomáciai protokoll, tárgyalások, vendéglátás, biztonság, tolmácsolási fajták, a tolmács-megbízó relációja, online konferenciák, digitális diplomácia, maszk-diplomácia, egészségügyi protokoll, hashtagdiplomácia, zooplomacy, a szakmai hitelesség offline/online térben – olyan kvintesszenciális ismeretek, amelyeket a jelen kor tolmács- és protokollszakembereinek tudni illik. 

Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter ajánlásával

A kiadvány megvásárolható a Protokoll és diplomácia kiállítás ideje alatt a Damjanich János Múzeumban.”

Write a Reply or Comment