SIKERES ÁLLAMVIZSGA ÉS DIPLOMAVÉDÉS A KJF PROTOKOLL SZAKOKON

03 júl

SIKERES ÁLLAMVIZSGA ÉS DIPLOMAVÉDÉS A KJF PROTOKOLL SZAKOKON

19 új hallgatónk szerzett diplomát a Kodolányi János Főiskolán
Időpont: 2018. június 23.
Nem volt könnyű dolga a nemzetközi protokoll és a sportprotokoll szakos hallgatóknak június 23-án szombaton, mikor is az előzetesen megadott átfogó tételsorból kellett felelniük, és a  konzulens, illetve az opponens által értékelt diploma munkát kellett megvédeniük.
Hallgatóink magas szintű felkészültsége minden várakozásunkat felülmúlta. Precedens teremtettek az egyenletesen magas színvonalú, magabiztos feleleteikkel, amelyet a szakmai grémium előtt tettek.
Nagyon büszkék vagyunk minden egyes hallgatónkra, akik azzal tiszteltek meg bennünket, hogy időt és energiát nem kímélve fantasztikusan felkészültek a szigorlatra.

Hallgatóink írták:

A Protokoll és nemzetközi kapcsolatok szakembere képzés I. évfolyamának végzősei nevében köszönöm tanárainknak/oktatóinknak/mentorainknak/ és nyugodtan kijelenthetjük barátainknak azt a professzionális hozzáállást,amellyel minden oktatási nap alkalmával megerősítettek bennünket abban, hogy CSAK ÍGY ÉRDEMES művelni ezt a szakmát. Mintaként szolgálnak ŐK , mint a szakma hiteles tolmácsolói,akik töretlen lelkesedéssel hittek bennünk mindvégig és azon túl is. Hiszen az elmúlt 9 hónap „egyedfejlődése” nem áll meg! Sok új elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal fűszerezett szombatokat éltünk át együtt. Minden fűszer benne volt ebben a tégelyben: elméletre épülő gyakorlati megvalósítások, különleges helyszínbejárások sora, ahová nélkülük soha nem juthattunk volna el. Kívánom, hogy a protokoll szakma iránt érdeklődők számára még sokáig nyitott legyen ez a szakképzési lehetőség. Itt mindenki csak nyerhet: szakmai tudást,tapasztalatot, barátokat, kiváló kapcsolatokat, együvé tartozást és olyan élményeket, amelyekkel az életünk palettája napról-napra színesebbé válik! Csak hagyni kell, hogy megtörténjen a CSODA. KÖSZÖNJÜK! ….És most KATT’ a jelentkezés gombra, HAJRÁ!” B.R.


Rendezvényszervezés a szakterületem és mindig érdekelt a szorosan ehhez kapcsolódó protokollvilág. Bár a gyakorlatban nagyon sok ismeretet elsajátítottam, mégis szükségét éreztem, hogy még többet tudjak, naprakész lehessek, belelássak a protokoll más alkalmazási területeibe is, és az eddigi ismereteket nagyobb biztonsággal tudjam alkalmazni. Régóta kerestem másoddiplomás, a gyakorlatra fókuszáló képzést és tavaly végre sikerült a Kodolányi János Egyetem és az Európai Protokoll- és Rendezvényszervező Központ által közösen indított, a felnőttképzések palettáján újdonságnak számító „Protokoll és nemzetközi kapcsolatok szakembere” képzésére jelentkezni.
Külföldön dolgozom , így nagy vonzeröt jelentett az is, hogy a oktatás online követhetö volt és minden elöadás visszahallgatható volt, így be tudtam kapcsolódni, soha nem maradtam le a tantermi oktatásról.
Nikoletta neve eleve garanciát jelentett a képzés szakmai oldalának színvonalára. Az általa felkért oktatók kivétel nélkül elismert szakemberek, igazi példaképek, akik rendkívül magas színvonalú képzésben részesítettek minket és valóban a gyakorlatra tanítottak. Büszke vagyok, hogy itt tanulhattam, és nemcsak azt kaptam, amit ígért a képzés, hanem ennél sokkal, de sokkal többet, ami megfizethetetlen: hosszútávú szakmai és baráti kapcsolatokat.” N.A.


Nagyon szuper volt ez az egy év. Az egyik legjobb döntés volt, hogy elvégezzem ezt a szakot. A munkámba nagyon fogom tudni használni. Rengeteg barátot szereztem és hosszú távú szakmai kapcsolatokat. A tanárok és az oktatás 5*os volt. Tökéletes szervezés. Rengeteg külső helyszín. Híres oktatók. Nagyon nagy tudásra tettünk szert. Csak ajánlani tudom tiszta szívből ezt a képzést.” BÉ


Számomra nagyon hasznos volt ez a két félév, sokkal tájékozottabb lettem, úgy gondolom, más szemmel látom a világot. A protokoll minden részéről sokat tanulhattunk, a szervezés folyamatát is részletesen átvettük. A helyszíni bejárások még színesebbé tették az amúgy is érdekes tantárgyakat. Nagyon jó döntés volt, hogy jelentkeztem, és biztos vagyok benne, hogy bármilyen munkám is lesz, az itt szerzett tapasztalatokat és tudást mindenképp hasznosítani fogom.” N.N.


Sporttal is foglalkozó kommunikációs szakemberként választottam a sportprotokoll és nemzetközi sportrendezvények szakembere hiánypótló képzést, amely sokszorosan felülmúlta a várakozásaimat. A sportirányítás és -szervezés, a protokoll és a rendezvényszervezés területéről hiteles, jelentős szakmai tapasztalattal és hírnévvel rendelkező, jelenleg is aktív szakemberek adták át gyakorlatorientáltan az ismeretanyagot. A szombati oktatási napok élvezetesek voltak, egyáltalán nem jelentettek megterhelést, már hiányoznak:) A képzéssel a munkámban és a magánéletemben is remekül hasznosítható tudásra tettem szert. Csoporttársaim közül sokan a barátaimmá váltak, a kilenc hónap alatt egy kiváló szakmai értékközösség tagjává is válhattam.” R.R.


„Az oktatás messze felülmúlta a várakozásaimat.
A tanárok felkészültsége, szakértelme minden órát megkoronázott. Tudást adtak át önzetlenül, hogy a jövő protokollosait a saját tapasztalatukkal segítsék, felkészítsék.
A szervezés, a hozzáállás a szak alapítójától (Hossó Nikoletta) példaértékű.” E.D.


„Sokkal többet kaptam ezen a protokoll képzésen, mint álmodhattam.
Hálás vagyok tanáraimnak, hogy ezt a csodás szakmát a legnagyobb alapossággal a legjobb szakemberektől tanulhattam. Fontosnak tartom kiemelni, hogy teljes mértékben gyakorlatra épül az oktatás és nem felesleges töltelékanyagokat kapunk, hanem a munkánk során fontos és hasznos ismereteket! Ilyennel máshol még nem találkoztam!” B.K.


„Gratulálok minden Szőlőszemnek és Sporttatyinak! Amikor elfáradok, gyorsan-gyorsan olyan embereket hívok a gondolataimba, mint Te, kedves Hosso Niki. Akik minőséget, lazán, mosolyogva…..Tehát lehetséges, akkor kell! Kellenek iránytűk, akik ha eszedbe jutnak, minden kétség elmúlik, és mész tovább. Te egy ilyen iránytű lettél számomra, azokkal a Sporttaytikkal, Szőlőszemekkel együtt, akik ezt munka, család mellett végig csinálták! Remélem, nincs vége, találkozunk még….” P. E.


„Köszönet Niki, hogy hittél bennünk és a tudást esszenciális cseppenként sikerült a poharunkba tölteni. A mi dolgunk csak az volt, hogy kiürítsük azt a poharat. Szerintem ezután is megmarad bennünk az a szakma iránti kíváncsiság,amivel újra töltjük a poharat.Gratuláció Neked is jár, hiszen nemcsak meg merted álmodni ,hanem meg is tudtad valósítani azt a bizonyos álmot!” B.R.

Az elmúlt egy év képekben:

Write a Reply or Comment