TÁVOL-KELETI INTERKULTURÁLIS MENEDZSMENT ÉS ÜZLETI PROTOKOLL

27 szept

TÁVOL-KELETI INTERKULTURÁLIS MENEDZSMENT ÉS ÜZLETI PROTOKOLL

A megtartottuk első őszi NPRSZ programunkat
2022.szeptember 22.

Hossó Nikoletta, a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének elnöke által szervezett első NPRSZ szakmai nap május után ismét a Pénzügyminisztérium Pénztártermében valósult meg – mint korábban mindig, most is rendkívül jó hangulatban.

Az elnöki köszöntőt követően Libor Anita Budapest Főváros képviseletében beszélt a Budapest 150 elnevezésű nagyívű és színes programsorozatról, majd Elnök asszony levetítette a 2022. július 7-én a Stefánia palotában rendezett Protokolldesszert-verseny döntőjén készült videót a győztes Széchenyi-desszertről.

A szakmai nap főelőadója Hidasi Judit professzor emerita asszony volt, aki többmint két órás, lebilincselő előadásában beszélt Japán, Kína, Dél-Korea kulturális hagyományairól, az egyes országokat összekötő és megkülönböztető elemekről, és természetesen e legfontosabb üzleti protokollszabályokról.

Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy elfogadta felkérésünket Professzor emerita asszony, aki „Távol-keleti interkulturális menedzsment” címmel tartotta meg előadásást a megjelenteknek.

Szeretettel várunk minden kedves NPRSZ tagot az októberi és a novemberi szakmai napokon is!

Fotók: Cseh Péter

ÖSSZEFOGLALÓ VIDEÓ IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL

Készítette: Mikola Ferenc 

Write a Reply or Comment