ÜZLETI PROTOKOLL ÉS HIVATALOS KAPCSOLATTARTÁS

13 okt

ÜZLETI PROTOKOLL ÉS HIVATALOS KAPCSOLATTARTÁS

Ősszel is megtartottuk 5 alkalmas online képzésünket az MTA-n 

2022. október 16.

A nagy sikerre tekintettel a tavaszi debütálást követően 2022 szeptemberében ismét elindult a Magyar Turizmus Akadémia szervezésében az 5 alkalmas online képzés, melyet Hossó Nikoletta, az Európai Protokoll Központ ügyvezető tulajdonosa tartott.

Ezt követően novemberben 4 alkalmas képzés indul, melyre még lehet jelentkezni:

PROTOKOLL A SZÁLLODA-, VENDÉGLÁTÓ- , ÉS RENDEZVÉNYIPARBAN MŰKÖDŐ SZOLGÁLTATÓK RÉSZÉRE – ONLINE KÉPZÉS

KÉPZÉSI NAPOK: NOVEMBER 8. | NOVEMBER 15. | NOVEMBER 22. | NOVEMBER 29.

A KÉPZÉS A MEGADOTT NAPOKON 16:00-18:00 KÖZÖTT ZAJLIK.

A 4 modulból álló képzéssorozat minden egyes alkalma egy külön témát ölel fel, amelyek ismerete nélkül könnyen nehéz helyzetben találhatjuk magunkat. Képzésünk az alapokon túl protokoll szakismereteket ad konkrét esetek bemutatásával, elemzésével. Megmutatjuk, hogy mik azok a követelmények a vendéggel és ügyféllel való találkozás során, melyet minden szállodában, rendezvényhelyszínen vagy vendéglátásban a front vonalban dolgozónak ismernie kell ahhoz, hogy elkerülhesse az esetleges kínos szituációkat.

Jelentkezés, tematika, ár és információ:

https://www.turizmusakademia.hu/kepzes/protokoll-szalloda-vendeglato-es-rendezvenyiparban-mukodo-szolgaltatok-reszere-online-kepzes

Aki szeptemberben lemaradt, jövőre csatlakozhat, mert tavasszal újra indítjuk az ÜZLETI PROTOKOLL képzést!

A képzés bemutatását a tematikával az alábbiakban olvashatják:

Minden hivatalos kapcsolat alapja a helyes, protokoll szabályoknak megfelelő nemzetközi kommunikáció, mely már az online térben az elektronikus levelezéssel elkezdődik, a személyes találkozásokkal folytatódik, egészen a tárgyalási alkalmak megvalósulásáig. A komplex kommunikációs folyamat során számos aprónak tűnő, de rendkívül fontos szakmai részletre kell ügyelnünk, amennyiben szervezetet, céget vagy intézményt képviselünk hazai vagy nemzetközi térben. Megmutatjuk, hogy melyek azok az elvárások, nemzetközi standardok az ügyfelekkel, vendégekkel történő kommunikációs szituációkban, melyek az üzleti protokoll gerincét jelentik.

A program célja, hogy:

  • megértsék az írott kommunikáció protokollját (magyar és angol nyelven)
  • megfelelően sajátítsák el a tárgyalási alkalmak előkészítését és lebonyolítását meghatározó protokollszabályokat
  • megértsék, hogy miért fontos a megjelenés, az öltözeti előírások (dress code) ismerete intézményi vagy vállalati képviselet esetén

Kinek szól?

Mindenkinek, aki hivatalos kapcsolatot ápol hazai és nemzetközi térben bármilyen szinten és beosztásban. Különös ajánlott dedikált ügyfélkapcsolattal rendelkező munkakörökben.

Miért érdemes rá jelentkezni? Mert a program várható eredményeként

  • képesek lesznek a megfelelő hivatalos írásos és szóbeli kommunikációra
  • megtanulnak hatékonyan és hitelesen kommunikálni az online térben
  • képesek lesznek hatékonyan felkészülni hazai és nemzetközi tárgyalási alkalmak

TÁRGYALÁSOK PROTOKOLLJA, BELEÉRTVE A BEMUTATKOZÁS, KÉZFOGÁS, BEMUTATÁS, KISÉRÉS STB… ALAPTÉMÁKAT
2022. SZEPTEMBER 20. 16:00 -18:00

Tárgyalási alkalmak formai és tartalmi előkészítése: bemutatkozás, kézfogás, bemutatás, kísérés, asztaltípusok, rangkülönbségek, ültetésrendek, bekészítések; szünetek; tárgyalási szituációk, tárgyalói típusok, házigazda, vendég relációja.

MEGJELENÉSDIPLOMÁCIA
2022. SZEPTEMBER 27. 16:00 -18:00

Szervezeti és magánjellegű képviseleti szinteknek megfelelő nonverbális kommunikáció: érkezés, pontosság értelmezése; térközszabályozás, a hiteles reprezentáció és első benyomás; a dress code-ok eltérő értelmezése az üzleti és diplomáciai szférában; hivatali és hivatalos öltözeti elvárások, kiegészítők hölgyek és urak esetében.

PROTOKOLL AZ ÍROTT KOMMUNIKÁCIÓBAN MAGYARUL
2022. OKTÓBER 4. 16:00 -18:00

Az offline-online diplomatikus levelezés formai és tartalmai követelményei magyar nyelven; meghívólevél, meghívókártya, névjegy formai és tartalmi követelményei.

PROTOKOLL AZ ÍROTT KOMMUNIKÁCIÓBAN ANGOLUL
2022. OKTÓBER 11. 16:00 -18:00

Az offline-online diplomatikus levelezés formai és tartalmai alapvetései angol nyelven; meghívólevél, meghívókártya, névjegy formai és tartalmi követelményei.

AZ ONLINE VILÁG PROTOKOLLJA
2022. OKTÓBER 18. 16:00 -18:00

Intézményi és privát kommunikáció formai és tartalmi követelményei: weboldalon, közösségi felületeken, részvétel online megbeszélésen, konferencián; online megjelenés és beszédtartás

Bővebb információ:

https://www.turizmusakademia.hu/kepzes/uzleti-protokoll-es-hivatalos-kapcsolattartas

Write a Reply or Comment